Salsa Magyar Bajnok vagyok, Világbajnoki 4. helyezett, Nívódíjas Érdemes Sporttáncos...

...de nem ezért fogod szeretni az óráimat, hanem azért, mert a tánctanítás mellett nagyon fontosnak tartom, hogy tanítványaim önfeledt hangulatban tudjanak kikapcsolódni egy nehéz nap után is.

A közösségépítés a másik, nem kevésbé fontos feladatom. Vidám órákkal, hangulatos salsa bulikkal, aktív pihenést nyújtó salsa wellness hétvégékkel és nyári táborokkal kovácsolok egy nagy családot táncosaimból. Legyél bátor, ha bele mersz vágni, pillanatok alatt egy fantasztikus baráti társasághoz fogsz tartozni, és olyan érzésed lesz, amikor táncolni jössz, mintha haza járnál.

Korhatár nincs, partner nem szükséges és azon sem kell aggódnod, hogy nem tudsz táncolni hiszen az én feladatom, hogy megtanítsalak! :)

Várlak szeretettel!

Németh Sándor

Németh Sándor

Tanyi Tímea

..... Koós Zsuzsanna

Koós Zsuzsanna

.....

Trója Tamás

 

Meggyőződésem, hogy a tánc hidat képez test és lélek között, és hogy mindenki képes táncolni, ha sikerül oldani a bennünk lévő blokkokat. 

Amire az óráimon számíthatsz: Garantált vidámság, felfokozott hangulat, odafigyelés, nőiesség és férfiasság megélése, és óhatatlanul egy cseppnyi önismeret bónuszként … :) 

Hiszem, hogy minél nyitottabb vagy, minél jobban átadod magad a táncnak, a partnernek, annál többet profitálsz az élményekből! :)

Szeretettel várlak óráimra! :)

 

 

Tá titá táti tátitáti – Ez nem a Salsa ritmusa.

Gyere el az óráimra, ahol nem morzézva vezetlek be a kubai TÁNC alapjaiba!

Az emberiség történelmét úgy szövi át a tánc, mint az én elmúlt 25 évemet. Az emberek táncoltak az esőért, a jó fogásért, a gazdag zsákmányért. Táncoltunk örömünkben, bánatunkban, vagy mert az etikett úgy kívánta.

Az óráimon remélhetőleg nem lesz eső, de hozhatnak jó fogást, és bárki táncolhat bárkivel, az etikettet nem figyelmen kívül hagyva. Hatalmas aortapumpám minden szeretetével várlak Téged!

                          

karibitancklub.hu © 2017. All Rights Reserved.